Monday, September 26, 2011

Saanko kertoa Jeesuksesta? Juu ei kiitos.

Mikä onkaan hienompaa, kuin herätä ovikellon soittoon viikonloppuaamuna? Ei mikään, ainakin jos kyseessä ovat omaa uskontoaansa tyrkyttävät, pelastuksesta jauhavat himouskovaiset!

Jokainen saa uskoa ihan mihin ikinä lystää, mä uskon mihin uskon ja muut uskoo omiin juttuihinsa. Mulle on myös aivan sama, vaikka joku ei usko yhtään mihinkään. Aivan, koska mua ei kiinnosta! Mua ei myöskään kiinnosta ovilta oville raahautuvat henkilöt, joiden tarkoitus on pelastaa mut ja tunkea postiluukusta "JEESUS TULEE, OTA KOPPI!"-lippuja ja lappujansa.

Suosikkini oli se, kun eräs mamma "Ei mainoksia"-kyltistäni huolimatta halusi antaa mulle jesse-lehtensä. "No kun sulla on toi 'ei mainoksia'-lappu tossa, niin ajattelin antaa tän ihan henkilökohtasesti." Siis mitä? Siis jos en halua mainoksia ym. paskaa postiluukusta tiputettuna, niin haluan sen sitten käteen? Hieno logiikka!

Siis jos jotakuta kiinnostaa joku tietty lahko tai suuntaus tai ryhmä, ehkäpä kyseinen heppu voi itse ottaa siitä tietoa ja etsiä nää ramppaajat käsiinsä. Google on olemassa. Ei mun uskonnollinen kiinnostus herää "HALUATKO PELASTUA VAI KUOLLA HELVETIN TULESSA LUCIFERIN KANSSA"-pelottelusta. Saatana vähemmästäki lopettaa kaiken uskonnollisen toiminnan. Hyvä etten kirkosta eroo. Siis eiks nää jampat tajua, että ne menettää mahdollisia pelastettaviaan tolla veemäisellä tyrkyttämisellään?

Mun mielestä kenenkään ei kuulu tyrkyttää yhtään sitä omaa uskonnollista vakaumustaan. Sama juttu pätee politiikkaan; kenellekään kuulu mitä joku äänestää tai äänesti jossain vaaleissa tms. Pidettäis ihan omana tietona vaan. Emmäkä kulje tuolla jakelemassa lappuja, joissa lukee jotai "Sinunkin kuuluu katsoa Salkkareita, palvoa Ginan painijatoppeja ja olla äänestämättä kirkollisvaaleissa, KOSKA MINÄKIN TEEN NIIN!". Siis kaikki uskonnolliset porukat saa vaan turhaa negaa niskaansa oman käytöksen takia. Kai ny kaikki haukkuu jehovia, ku ne herättää lauantaiaamuna yheksältä koko saatanan kerrostalon!

Uskoa saa, tyrkyttää ei.

1 comment:

  1. haha:D nä on iha mahtavii, sun postaukset on parantanu laatuaa!

    ReplyDelete