Friday, September 16, 2011

Juu taas tämä juttu liittyy jäkkäreihin jotenkin :D No niitä mulla nyt on ollutkin eniten plus säbäreitä ja futareita. Mut Olin kavereitten kanssa onnelassa viettämässä hauskaa perjantai iltaa. Olin vip tilassa kavereitten kanssa, juomassa. Ja päätin mennä normi puolelle katsomaan millast porukkaa siel on. ... Sit näin sellanen tunnista jos kaukaa jos on jäkkäreitä ... Niin katsoin,että noi ei oo kyl turusta sit vaan iskin yhelle silmää ja hymyilin. Se vihelsi ja näytti mulle että tule sinne. Hän kysyi haluanko juotavaa ja osti minulle sellaisen tiskiltä. Istuin hänen sylissään ja nuolimme. Hän ehdotti, että menisimme onnelan vessaan, en syttynyt ajatukselle ja ehdotin,että hän tulisi minun kanssani vip tilaan. Suutelimme siellä isolla sohvalla ja se näytti ihan tyhjältä. Hän otti housujani alas ja kysyin mitä teeet? Hän vastasi että haluan sua.. Oli vähän riski siinä alkaa mitään häsliii jossain baarin sohvalla :D Kuitenkin hän sai mut ylipuhuttua ja tuli päälleni ja söi kaulaani. Ja pani silleen varovasti mua siinä sohvalla. Se kesti joku reilu 20 minuttia, kun piti lopettaa kun ihmisiä tuli samaan tilaan. Päätin lähteä omien kavereitten kanssa ja vaihdoin ovella muutaman pusun. ;D Menin tanssimaan kaverin kanssa, kun joku epätoivonen jätkä koitti hinkata itseään mua vasten. Käskin hänen lopettaa. Joku herrasmies kuitenkin tuli siihen apuun ja tanssisin kaverin kanssa ja sen jätkän. Nuolin sen kanssa siinä ja sitten se vaan hävis. Mut sit valomerkin tultua menin kaverin kanssa ulos, meidän piti mennä viellä eräälle ystävälle palju bileisiin. Mutta sitten siinä onnelan edessä odotin kaveria kun se jonotti viel narikkaan. Ja sain siihen sitten nopeasti seuraa. Joku jätkä pyysi mukaansa omenahotelliiin ja päätin sitten lähteä ja feidata kaverini sinne. Soitin kyllä kaverille ja hän meni sinne palju bileisiin... :D No ei se mua estänyt mitenkään, että mulla olisi joukko seuraa kyllä ;:) Sit menin sen takatukkasen tamperelaisen jäkkärin kanssa sinne hotellille ja kysyin tuntisiko se sitä kenen kanssa olin jo aikasemmin jotain säheltänyt :D Kyllä hän tunsi ja päätin pysyä siitä ihan hiljaa. Nuolimme sitten hississä jo ja ne olivat tulleet turkuun kun niillä oli jotain pelejä. Menimem heidän toiseen huoneseen missä ei ollut ketään. Panimme ja ovi aukesi yllättäen sinne tuli lisää jäkkäreitä. Joitten kanssa sitten sähläsin jotain, mutta yllättäen heidän ns kapteeni tuli kebabin kanssa huoneseen ja kysyi kuka toi muija on?? Kerroin nimen ja se sano "hei jätkät, ette sitten muuta saanut illasta kun tollasen likasen huoran ketä on käynyt kaikki tps ja tuton jätkät läpi" Koitin jotain selittää siinä, mutta se ei paljon auttanut asiaa... Hän sanoi lähe ulos  tollanen huora ei jää tänne ja oli tosi vihanen. Hän otti viellä heidän pokalin ja ojensi sen mulle, ole hyvä siinä sulle kun olet tollanen joka liigan kiertopokaali. Ja sit kyyneleet valuivat poskiani, mutta kaveriltani sain onneksi kyydin himaan..... :)

19 comments:

  1. ottaisit opikses noist kommenteista. toi kapteeni on niiin oikeessa.

    ReplyDelete
  2. Ihan oikeesti Fia, nyt mietit vähän mitä kirjotat tänne. Jos sä nyt harrastat seksiä eri jätkien kanssa, niin ei ihan oikeesti kannata kirjottaa siitä nettiin. Jos sulla on huono maine, niin toi vielä pahentaa sitä. Suosittelisin muutenkin poistaa tän sun blogis, sillä tätä voi lukee ihan kuka vaan, sun vanhemmat tai vaikka tuleva työnantajas. Ja sä kirjottelet tänne kaikenlaisia seksitarinoitas, ni se ei oo ihan hyvä juttu. Nyt vähä mieti mitä teet, ettei mee tulevaisuus pilalle!

    ReplyDelete
  3. hieno homma hermanni. :)

    ReplyDelete
  4. Fia ootko oikeesti tosissas et kirjotat nettiin sun seksikertojas? Hei herää oikeesti ja tajua et se ei oo ihan normaalii. Ei ihmiset enää jaksa oikeesti sua ja haet vaan huomioo kirjottamal näit blogejas ja tilapäivityksii! Oot vanha juttu jo oikeesti ja oot saanu jo sen maineen minkä ehkä halusitki saavuttaa näil jutuillas, eiks tä vois jo oikeesti loppuu?

    ReplyDelete
  5. no tällästä nyt sattuu kaikille ihan vahingossakin, oh well!

    ReplyDelete
  6. Tiesikkö että noilla oli kilpailu että se voittaa joka panee ruminta muijaa..

    ReplyDelete
  7. ei hyväne aika.. onkai sulla nyt oikeesti jotai vikaa päässä. Joo on okei yhenillan jutut, kuuluu elämään, mut sulla nyt näyttää sen yhen illan aikana olevan jo vähän liian monta juttua:D Levii nääs vähä homma käsiin ku koko Suomi tietää näist sun paneskeluist :)

    ReplyDelete
  8. Fia sä oot tosi nätti . Ainaki mitä nähny kuvist. Mut miks sä pilaat sun elämän tollee. Sä olisit voinu ihan oikeesti saada noista jäkis pelaajist poikaystävän. Mut miks sä panet kaikkii? JA AAH EMMÄ TIIÄ MUT LOPETA SE MITÄ SÄ HOMMAAT JA ALA ELÄÄ KUNNOLLISESTI SUN PARHAAKS VAAN..

    ReplyDelete
  9. Tämä sun blogin linkki kiertää muuten facebookissa. ja ihmisten kommentit on kauhistuneita!!! ...ja vielä kun tästä blogista näkee suoraan sun henkilöllisyyden!! Olet tyttö todella pahasti hakoteillä elämässäs! toivottavasti käyt vielä psykologillasi!

    ReplyDelete
  10. käytä sitä kappalejakoa vitun amis

    ReplyDelete
  11. Tuto - Sapko

    Lol sapko vie.

    TROLLI

    ReplyDelete
  12. sä oot itte ton polkus valinnu, ja ei voi sanoo ku onnee sille tielle! jotkut vaa osaa pilata oman elämänsä muit paremmi, ja sä hoidat ton homma varmaa parhaite.. keep going!

    ReplyDelete
  13. kiva ulko asu sulla. saisko jotain yksityis kohtaisempii jutskui jää kiekon pelaajien panemisen tapahtumist? t: lissu vammalasta

    ReplyDelete
  14. Fiia, uutta postausta! Me fanit ootellaaan:)<3

    ReplyDelete