Monday, September 26, 2011

Dramaqueen

Draamakuningattarena on mahtavaa. Itkupotkuraivarit on se mun juttu! Oon just niitä tyttöjä, jotka lukittautuu vessaan itkeen, heittää teatraalisesti mukin lattialle ja ehkä vähän myös kieriä sitten siellä lattialla. Don't worry, en oo kuitenkaan suuremman luokan dramaqueen; noi kaikki edelläolevat asiat toteutan pääsääntöisesti kotona tiettyjen silmien alla.

Draamakuningattaruudelle ei voi oikeestaan mitään, ehkä vaan hillitä (pienessä mittakaavassa, esim. vaihtaa tuopin toisen syliin kaatamisen kevyeen vittuiluun). Mut jos raivari lähestyy, on aivan turha yrittää peittää/deletoida sitä. Tai yrittää jotenki muuten ohjelmoida sitä pois. Dramaqueenraivari ei mee ohi juoksulenkillä tai säkin hakkaamisella (niinku perusraivari), vaan vaatii sen itsesäälissä kierimisen, naurettavan itkemisen, loukkaantumisen ja sen kevyen ylimielisyyden muita kohtaan.

Mutta perusdraamakuningattarena en kestä muita DQ:ita. "Mitähän toiki tossa sekoo" tai "aika lapsellista käytöstä" kuuluu mun suusta, jos joku muu varastaa show'n vaikkapa lyömällä käsilaukulla kaveriaan naamaan. Sanon sen myös sillai ihan ku ite en olis vastaavaa koskaan tehnyt... muahhaaa, mun titteliä ei viedä...
Muita draamiksia? Tell me your story!

No comments:

Post a Comment