Monday, September 26, 2011

se tunne, kun kaikki haluaa mua

Oon huomannu tällasen hauskan jutun, että monilla teinitytöillä on sellanen mielikuva, että kaikki pippelilliset haluaa päästä niiden kanssa intiimiin kosketukseen. "Siis se jätkä katto mua ihan sillai ku se haluis riisuu mut, hei yök!", "Yks vanha setä kehu mun mekkoo, siis tajuutsä mikä pervo!!", "Joo en haluu enää käydä kaupas ku ne miesmyyjät kyttää mua sillai himoitsevasti!". Öö okei. Selvä sitte.

Nyt tää voi tulla yllärinä, mutta vaikka oletkin yläasteikäisenä varmasti oikein mehevvä tipu, ja jokunen puistokemistispuge on huudellu "hyvä perse!"-kommentteja sun perääs, se ei tarkota sun olevan joku jokaisen miehen seksifantasia. Ihmiset voivat katsoa myös kiinnostuneena, ystävällisesti ja ihan mitä vaan. Ei pelkästään päästäkseen sun teiniräpsälles. Totta kai ny jokainen kohtaa elämänsä aikana useammankin miekkosen, joka tekee oikein selväksi kuinka ihanaa sun salaisuuksien kammioosi olisikaan kurkistaa, sehän ny on selvä! Mutta ei jokanen kaupan kassa ja koiraa ulkoiluttava heppu.

Hauskimmat on nää panikointikeskustelut netissä aiheesta "Isä sanoi että olen hyvännäköinen, miten toimia!?" tai "Veljeni kehui farkkujani, onko hän sukurutsari??". Juu, vilpitön kehu on yhtä kuin soidinkutsu! Kyllä, sun sukulaismiehet varmaan hakkaa hanskaan ku kelaa sun teinivartaloos! Ehdottomasti! Siis miks muuten kukaan sanois toiselle mitään positiivista?

Tai jos joku vanha hassu setä kehaisee sun kampausta tai heittää läppää bussipysäkillä... Teinit sekoo. Kaverille lähtee paniikkitekstari aiheesta kuinka "joku vanha ällö äijä yrittää iskee". Itse vasta pitäisin tilannetta ällönä kun kyseinen heppu ryhtyy irstaaksi. Ei ihan sellanen "heh heh onpas sinulla hauska pörrötukka"-kommentti aiheuta mussa vielä valtavaa kauhureaktioo. Kerran ystäväni kanssa kaupungilla ollessamme katselimme kenkiä, ja sellanen erikoisen ja harhaisen näkönen raiskaritakkiin pukeutunu käppänä tuli kuola valuen kertomaan, miten naisille sopii korkeat nahkasaappaat. "Ei mitkään kävelykengät vaan kunnon nahkasaappaat, korolla ja terävällä kärjellä!" Ja läähätti samalla. SE oli oksettavaa.

Joten yritetään ottaa kehut kehuina, ystävällinen hymy ystävällisenä hymynä ja "hauskaa päivänjatkoa" toivotus vaan perustoivotuksena. Ei iskuyrityksenä, seksivihjailuna, irstaana ehdotteluna tai eroottisena ehdotuksena. Tokihan se lisää jännitystä elämään, ku joutuu pelkään himoitsevia miehiä, mutta...

Toisaalta, mitä pahaa on luulla "kaikkien haluavan mua"? On se ny parempi ku "kukaan ei koskaan haluis edes koskea minuun D:"-angsti. Mut toi liikojakuvittelu voi kylläki joko a) antaa susta nolon ja ylimielisen vaikutelman tai b) aiheuttaa pahan mieln, kun karu todellisuus iskee vasten kasvoja. Että sillai.

No comments:

Post a Comment