Wednesday, August 31, 2011

netti ihastus....

Mä en yleensä oo löytänyt mun jätkii kuvakkees parii lukuunottamatta. Tai oikeastaan neljä sellasta jätkää oon löytänyt. Ensimmäisestä kerron nyt. Oltiin kauan juteltu kuvakkees ja olin bongannut hänen kuviaan. Muutenkin aina hänellä oli joku 10120229 bongausta. Mut sit kun oltiin puhuttu muutaman kuukauden niin oltiin vaihdettu numeroita. Päätin ottaa yhteyttä häneen tekstarilla ja kysyy mitä hän tekisi sinä iltana? Oli kuitenkin perjantai ja niin, mut hänen tarkotuksesa oli lähteä börssiin kavereittensa kanssa, mutta hän ehdotti paremman vaihtoehdon, että tulisi meille. Suostuin siihen ja menin alas häntä vastaan. Katsoimme telkkarista jotain, en muista enään, kun aloimme suutelemaan siinä sohvalla. Hän kysyi saako jäädä luokseni yöksi? Se sopisi vallan mainiosti minulle ;) Ja hän tuli viereeni ja jatkoimme suutelua. Aloin runkkamaan häntä ja hän tuli nopeasti suuhuni. Kaivoin onneksi viimisen kondoomin ja panimme, mutta kyllä siitä jätkästä enemmän ääntä lähti kun musta! hhe :DD No mut sit sain tietää, että se jätkä työskentelee HESELLÄ. Oikeest kivaan noloo mennä tilaa heselt mitään kun se on siel, se on kans malli. mut sellanen kuvake löytö! .....




Toinen tapahtuma oli kun olin juuri täyttänyt 18 ja olin kuvakkeessa tavannut sellasen jätkän ja olin puhunut,että hän menisi baariin. No ajattelin kaverin kanssa mennä samaan baariin. Mentiin kaverini kanssa tanssimaan, kun tunnetusti tykkään tanssia siellä! ;) Sit näin mun exän vanhoi kavereita ja tanssisin heidän kanssaan,sit en oo varma siinä kohtaan kun näen pienestä raosta ihan samannäkösen jätkän kun kuvakkeessa olen jutellut. Meen pois tanssilattialta ja tilaa juotavaa. Kaverille kerron ihan intsinä, että näin sen jätkän. Menemme tanssimaan ja törmään siihen jätkään, tälläkertaa hänkin huomaa minut. Hän pyytää minua juttelemaan hänen kanssaan pöytään, ja ostaa minulle koko illan juotavaa. Hän kuiskaa lähdetään teille taksilla, olen samaa mieltä baari on muutenkin kohta tulossa valomerkki niin parasta lähteä, olen hävittänyt kaverini ja narikkakorttini niin hän antaa oman takkinsa mulle, kun kävellään jokirantaa pitkin meille. Hän on todella taitava sängyssä ja meidän "seksisuhteemme jatkuu monta kuukautta.


Kolmas tapahtuma meneekin sitten ihan toiselle paikkakunnalle. muistan kun tämä jätkä tulee puhumaan mun kanssa joskus jotain ja alan puhumaan hänelle, ja hän kinuu mua aina niille ja en tie sit vaiks hän onkin kuvissa aivan täydellinen niin en uskaltanut heti mennä, ekana piti saada luotuu sellanen joku puheysteys kun viimein uskalsin mennä. Ja ihan hyvä kun menin. Koska seurustelimme 3kuukautta hänen kanssaan, mutta suhteemme kaatui kun hän asui liian kaukana minusta. :( Mutta silti olemme edelleen ihan kavereita ja olen iloinen kun tutustuin häneen.

Neljäs juttu oli sitten sellanen kun joku tuli kehumaan mua kauniiks tai just tä jätkä no perus, että kuvakkees tullaan kehuu, mutta niin, tämäkin jätkä asui jyväskylässä ja oli hyvin kiinostunut elämästä ylipäätänsä. Hän ja minä juttelimme päivittäin ja vaihoimme numerot ja päätin, että menen hänen luokseen joskus kylään Sitten eräänä viikonloppuna päätin ilmoittaa, kun siellä päin muutenkin olin, että nyt oisin tulossa hän ilahtui ja tuli minua asemalle vastaan. Menimme hänen autollaan heille, ja hän tutustutti minut ystäviinsä ja perheeseensä. Tuntui ihan kun oisin hänen tyttöystävänsä. No sit syötiin já hän näytti mulle jyväskylää ja vei sellaseen johonkin nitten läheiseen puistoon Hän antoi mulle vauhtii kun olin keinussa ja pysäytti mut ja tuli eteeni ja suuteli mua. Se oli ihanaa. Menin heille yöksi ja rakastelimme koko yön. Aamulla jouduin lähtemään pois, mutta en ole hänestä paljon enään sen jälkeen kuullut! :S

17 comments:

  1. toi neljäs oli selvästi alfa-uros

    ReplyDelete
  2. ET PÄÄSSY BB:en KERROTTIIKS SUL SYYTÄ ET MIKS ET PÄÄSSY?!:0 OLIN OILEEST IHA VARMA ET OISIT PÄÄSSY MUT EI:-( ( oisit sopinu tonne täydellisesti!!) no ens vuo uusi yritys?vai?:-)

    ReplyDelete
  3. kylhä fifi voi viel päästä ;)))) ai niit sinne kesken kaude tuleee

    ReplyDelete
  4. Toi eka tais olla Marcus?

    ReplyDelete
  5. Ei herraisä tätä myötähäpeän tunnetta mikä tulee lukiessa tätä blogia! Kuka täysillä käyvä ihminen oikeasti KEHTAA kirjottaa johonkin blogiin jostain random miehistään olemalla vielä ylpeä siitä että on tuollainen säälittävä jakorasia, kaiken lisäksi ruma kun mikä. Kasva aikuiseks tai hakeudu hoitoon hyvä ihminen!

    ReplyDelete
  6. ALA PÄIVITTÄÄ TÄTÄ FIFI ! ♥

    ReplyDelete
  7. tunneks carolina björklundin hyvin, ootteko hyvii kavereit? :) ps voitko vastata? =)

    ReplyDelete
  8. ootko kokeillu maskulaisii ;);)

    ReplyDelete
  9. päivitteles hieman

    ReplyDelete
  10. LISÄÄ KIRJOITUKSIA TÄNNE KIITOS :)! joka päivä käyn tarkistamassa että joko se fia siellä kirjottelee, mut ei oo kuulunu pitkään aikaan mitään!! sun blogis on oikeesti kiinnostava ja tykkään lukea sun miesseikkailuista koska niitä sulla riittää ;) kirjotteles taas tänne !

    ReplyDelete
  11. hihi kiva blogi :) , voisit päivittää vähä useemmin!

    http://katsu-katarina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. oisko jo piene päivitykse aika?? (: <3

    ReplyDelete
  13. postaustaaaaaaaaaa::)??

    ReplyDelete
  14. PÄIVITÄ PÄIVITÄ PÄIVITÄ PÄIVITÄ !!!! <3<3<3<3<33< JA KERRRO SUN SYNTTTÄREIST KANS !!!! =)))

    ReplyDelete
  15. huoh. oot säälittävä. kiviiki kiinnostaa nää sun postaukses.

    ReplyDelete
  16. PÄIVITYSTÄÄÄÄ (:

    ReplyDelete