Thursday, August 25, 2011

et sellast...

Kerron yhestä bile illast kun tapani mukaan oon aika kova bilettää. Kerran menin kaverini kanssa sellasii bileisiiin mis sit oli paljon jäkkäreitä, tapansa mukaan taas! :D Istuin kaverin kanssa sohvalla ja juttelin jonkun jätkän kanssa. Sitten eräs aika kuuluisa jäkkäri (kohta tunnettu)  Se tuli pyytämään mut sohvalta sen kanssa vessaan juttelemaan. Menin sen kaa ja se suuteli mua ja sanos et haluu panna mun kanssa. Musta se oli muuten hyvä idea, mutta en voinut panna siinä kohtaan talo oli täynnä muita ihmisiä ja vessa ei ollut kaikkein sopivin. Tultiin ulos vessasta ja eräs toinen takatukka jäkkäri alko nuolee mua ja sano lähetään huora meille. No sit ajattelin et lähtisin sen matkaan. Alettiin nuolemaan hississä ja suutelin häntä. hän asui lähellä impparia joten saimme olla kaikessa rauhassa. Alotimme panemalla tutustumaan mikä ei nyt ollut sitten se fiksuin tapa. Olimme molemmat kännissä ja hän oksensi päälleni. Suihkun jälkeen jatkoimme vielä, kun puhelini soi. Kaverini soitti, että saavatko he tulla kans sinne missä olin. Puin vaatteet päälle ja muut jätkät saapuivat ja kaverini. Kaverini tiesi, että tykkään jäkkäreistä, hän ei itse oikeen niistä piitannut. Aloin nuolemaan yhden sitten kämpän olevan kaverin kanssa ja aloimme panemaan. Tuntui että tämä oli sitä aikaa kun olin oikeesti joku jäkkäreitten kiertopalkinto. Muut jätkät halusivat myös koittaa ja panin heidän kaikkien kanssa samana iltana. Ei ne mitään rumia ollut, mutta aamulla vähän hävetti pukee korkkarit jalkaan ja lähteä sielt pois ja tuntee itsensä niin likaiseksi.
Sana alkoi kiertää sain päivittäin puheluita tositarkoituksella, että tuun paneee tai ota poskeen sun muuta. Aloin vaan nauttiii jäkkäreitten kanssa olemisesta. Ja tunsin että olisin parempi ihminen jos saisin ne kaikki. Mutta tilanne alkoi riistäytyä käsistä. Kopeissa silloin juoruttiin musta ja sellaista että multa saisi. ... Sellasta en sitten kestänyt, mutta en osanut lopettaa. Jäkkärit olivat minulle kun huumetta.

10 comments:

  1. ''Kopeissa silloin juoruttiin musta ja sellaista että multa saisi. ... Sellasta en sitten kestänyt''

    kertomuksesi perusteella saa kyllä sen kuvan että kopeissa oltiin täysin oikeassa

    ReplyDelete
  2. Kannattais ruveta myymään ittees :) Saisit pikapikaa ekan mijoonan tolla menolla kasaan

    ReplyDelete
  3. Sun pitää postailla useammin tää on oikeesti aivan loistava blogi!! Mä ainaki tykkään ihan sika paljon :)

    ReplyDelete
  4. ai sä vielä ihmettelet miksi sua haukutaan huoraksi? kato vitun lehmä peiliiiin

    ReplyDelete
  5. Voi Vittu sää olet tyhmä ! Kannattaa kaikkia mennä panemaan !

    ReplyDelete
  6. Olen lukenut nyt blogiasi pari postausta ja olen järjettömän huolestunut elämästäsi! ellet hanki itse itsellesi erittäin nopeasti apua niin minä kyllä sen teen! kävelen vaikka blogisi kädessäni mielenterveys sairaalaan, ihan mitä vain mutta sut on saatava suljettujen ovien taakse hoitoon!

    ReplyDelete
  7. Vittu mikä jakorasia, oikeesti. Vittu mikä jakorasia, oikeesti.

    ReplyDelete