Friday, August 26, 2011

bitch....

Olin ollut yhessä jo kauan erään jäkkärin kanssa tai mulle kaksi kuukautta on pitkä aika. Ja erosimmme hyvissä väleissä. Alotin sen jälkeen kunnon biletys kauden ja kävin paljon baareissa ja bileissä kavereitteni kanssa. Eränä iltana olin baarissa ja näin exän parhaan kaverin ja menin sitten moikkamaan häntä. Tanssisimme ja juttelimme koko illan. Illan viiminen kappale oli tulossa ja hän halusi pyytää minut tanssimaan hänen kanssaan sen. Suostuin ja kun kappale oli loppumassa hän suuteli minua. Kysyin haluaajo hän tulla meille yöksi, ja hän suostui! Menimme kävellen meille, kun asuin silloin vielä jokirannassa ja oli 10 minuttin matka. Pääsimme meille ja panimme. Hän jatkoi soittelua minulle ja jatkoimme "seksisuhdetta" Kysyin neljännellä tapaamisella onko hän varattu hän kertoi olevansa. Kuitenkin hän alkoi availla nappejani ja sanoin lopeta. Kysyin kuinka kauan olet seurustellut? Hän vastasi kohta 3 vuotta. Sanoin miksi petät häntä juuri minun kanssani, koska olet jo noin kauan ollut suhteessa? Siihen hän ei osannut vastata. Päätimme yhdessä kuitenkin lopettaa sen suhteen siihen, mutta kuulin viikon päästä että heillä oli mennyt poikki sen pettämisen takia. Eli varattuihin ei kannata koskea.

7 comments:

  1. "mulle kaksi kuukautta on pitkä aika." KUOLIN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    ReplyDelete
  2. Must näiden sun juttujen perusteella, vaikka ootki vähä huorahtava enkä nyt usko että sua haittaa et sanon sua huoraks,niin must tuntuu et sulla on kummiski iso sydän ja oot todella ihana ihminen, ite en sua tunne mut olis tosi kiva tutustuu suhun. Monet kaverit puhuu susta usein paskaa, mut mua ei kiinnosta, anna ihmisten haukkua sä oot millanen sä ITE haluat olla, se ei tosiaan oo toisten ongelma. Mä ihailen sua, oot todella ihana ihminen mitä susta tiiän. Pidä ittes naisena ja kun sä nyt yrität parantaa mainettas, ni must se alkaa oikeesti parantuu, mun mielipide susta on iha erilainen ku ennen!!!

    ReplyDelete
  3. voi vittu, välil mun tekis mieli pamauttaa sua päähän niin kovaa et sä tajuut mitä oot tehny ja teet edelleen. miten sä kehtaat julkasta tämmösii tääl? ku parin kuukauden jälkeen sä taas itket facebookis et ku näit sun kirjotuksia ei saa pois netist millään.:)

    ReplyDelete
  4. hieno teksti hermanni.

    ReplyDelete
  5. Hei Fia,

    törmäsin blogiisi facebookissa erään tuttuni sivulla, sinusta sen enempää tietämättä. Näitä muutamia tekstejä lukiessani, haluaisin sanoa että ymmärrätkö mitä olet tekemässä (en tiedä ikääsi). Käytöksesi ja erityisesti tämä julkinen bloggailu asiasta omalla nimelläsi on melkoisen itsetuhoista ja sillä saattaa olla todella pitkiä ja raskaita seurauksia omalle tulevaisuudellesi.
    Luin, että olisit ollut syömishäiriön kautta hoidossa jossain. Voisitkohan halutessasi hakeutua avohoidon puolelle, esim. oman terveyskeskuksesi kautta, jotta saisit oikean kaltaisen avun. Kirjoittamasi perusteella käytöksesi on nyt aivan holtitonta ja hoitokontakti esim. psykologiin olisi varmasti fiksu veto sinulta.

    ReplyDelete
  6. Ton exäs kaverinha oma vika se oli et meni poikki ku ei se ees kertonu sulle et se on varattu! :/

    ReplyDelete
  7. @Anonymous Älä huolehdi veli hyvä, uskon että se on vaan joku 13 vuotias homo petteri, joka tykkää pitää unelma blogii unelmistaa.

    ReplyDelete