Monday, September 26, 2011

naisena on p a r a s t a

Siis oikeesti, naisena oleminen loistavaa, oottekste huomannu? Miehet ei pysty moneenkaan asiaan, johon me tytöt pystytään! No otetaan esimerkiks vaikka paljaan pinnan näyttäminen: niin helppo homma ku reiden vilauttaminen minihameen helmasta saa vihellyksiä ja silmäniskuja -ajatteleppa mies taas lyhyissä shortseissa tai vaikka sitte siinä minihameessa näyttämässä vähä säärtä. Joo kiitos ei. Ainoo, jolla mies voi koreilla, on lihaksikas yläkroppa. Niitä ei kaikilla miekkosilla ole. Mutta sääret, reidet, tissit... ne löytyy joka typykältä.

Tai tää miehiä kohtaan hyvin vittumainen, mutta naisille hyvinkin ominainen piirre.
"Kumpi on kivempi, tää musta vai punanen mekko?"
"Ehkä toi musta."
"SÄÄ SIIS VIHAAT TÄTÄ PUNASTA JOO JUST OK SÄÄ INHOOT TÄTÄ OONKO JOTENKI RUMA SIINÄ JOO VITTU KIITOS!"

Siis anteeksi miehet, mutta toi tulee vahingossa! Me mimmit vaan ajatellaan liikaa ja sit mieleen tulee tollasia salajuonia tyyliin "mieheni vihaa tätä mekkoa, koska kehui vain toista". Tällä kurjalla, vaikkakin kovin lyhyellä rageemisella on kuitenki yleensä positiivinen vaikutus: poikaparka selittää puolustukseksi siitä, kuinka kumpikin mekot ovat oikein hyviä, mutta musta kivempi, koska se tuoi esiin mukavasti vaimoke-kultansa täydellisen perseen, tai jotain muuta paniikinomaista kehumista. Tämä valtava nopeasti luoteltu kehumäärä usein rauhoittaa naisen kuin naisen.

Naisena on myös mahtavaa se, että voi tekeytyä heikoksi. (Okei, mä en itse ole kovin pienikokoinen ihminen, joten heikon ja nääntyneen esittäminen on lähinnä huvittavaa, mutta ainakin pieni avuttomuus luonnistuu!) "Hei etsä viitsis auttaa mua nostaan tän laatikon, ku tää painaa ihan sikana..." "Joo totta kai! ...mut eihän tää paina paljo paskaakaa...?" "No ei kai SULLE ku oot niin vahva..." Ja stadaa, liikaa proteiinipirtelöitä nauttineen salimarkun iskeminen onnistuu kuin vettä vaan!

Naisena sun ei tarvi tajuta mitään autoista, koneista tai moottoreista. Mutta oleppa mies, jolle ei V8-moottorin salat aukea... Sehän varmaan hakataan! Mutta ole nainen, joka ei tajua: ei haittaa. Aivan perus. Ole nainen, joka tajuaa: yllätät kaikki positiivisesti ja voit saada pari kehuakin. Itse joskus ällistytin porukkaa bileissä luettelemalla poikaystävältä opittuja moottoripyöriin liittyviä lauseita. En kyllä tajunnu mitä puhuin, mutta enpäs mää sitä paljastanu. (Joten jos joku bileissä olleista lukee tän, niin sori, en oikeesti tiedä miten mäntä toimii tms.)

No comments:

Post a Comment