Monday, September 26, 2011

Jokainen tyttö varmaan myöntää joskus päästäneensä suustaan jonkun helvetin naurettavan säännön Demi.fi-keskustelupalstan tyyliin, esim. "Kaverin eksään ei kosketa". Tytöt viljelee jos jonkinnäkösiä moraalisääntöjä rakkausrintamalle, mutta unohtaa sitten ite käyttäytyä omien sääntöjensä mukaisesti. Muilta vaaditaan sellasta moraalia, että ei oo edes luostarissa nähty, mutta omat teot on ku jostain Salatuista Elämistä.

Tytöt ihastuksisaan alentuvat aika karmeihinkin tekoihin; rakkauden eteenhän voi tehdä mitä vaan. Mustamaalataan muita, huoritellaan ihatuksen exiä ja toimitaan ainoastaan negatiivisen energian voimin. Mutta auta armias, ku se ihastus sattuuki vaikkapa kiinnostuun sun superbestfriendistä.... Kaverin ihastukseen ei kosketa (vaikka ihastus olis molemminpuolinen!), vaan ehdottomasti haudataan oma kiinnostus ja yritetään väkisin sitten seurustella vaikka jonkun muun kanssa. "Ethän sä oo ihastunu mun ihastukseen!?" "En tietty, en todellakaan koske siihen, don't worry!" Silti salaa lentelee viestit puolin ja toisin ja kusessa ollaan. 

Missä kohtaa meni väärin? No siinä kohtaa, ku kusetettiin kaveria: "ei mua sun ihastus kiinnosta". Sori ny vaan, mutta tää on tällanen juttu, että paras mies voittakoon. Tai siis nainen. Sullon kaks vaihtoehtoo; pidätkö ystäväs ja unohdatte molemmat sen jäbän, vai alatteko taisteleen siitä. (Sillä uhalla, että yskitte nyrkkiin "huoraa", kun tapaatte toisenne koulun käytävällä, eikä ystävyytenne palaa enää normaaliksi) Tai toi kaverin eksään ei saa koskee-läpäläpä. Joo, ei nyt kannata bestiksen pitkäaikaista poikaystävää ottaa kaks viikkoo niiden eron jälkeen, mutta jotain järkee ny! Eihän kohta kannata edes hankkia kavereita, sittehä täällä saa kukaan koskee kehenkään, jos kaveripiiri on laaja! Enkä mää lähe mihinkään Meksikoon ettiin miestä, jos mun toveri on käyny läpi puoli Pirkanmaata tai jotai! Lainaan tässä välissä erätä viisasta miestä:
"jos on kiva mimmi (tai jätkä) näköpiirissä, niin pitkällä aikavälillä onnistumisen tuottama tyytyväisyys on molemmille niin suurta, että mulle on v***n sama mitä muut siitä ajattelevat."

Jokainen (ainakin melkein) tyttö on tehny deitilleen/poikkikselleen/säädölleen/ihankellevaan jotain tyhmää Cosmopolitanista opitun käytsmallin mukaista paskaa, esim. "Koska Arto-Petteri ei soittanut aikarajaan, eli kello 15 mennessä, en soita hänelle huomenna, ja FB:ssäkin juttelen vain todella kylmästi! Siinäpähän miettiin miks oon vihanen!" tai "Mikko-Mutteri puhui Maijaleenan kanssa ruokalassa, eikä huomioinut mua, mä sille Maijaleena-lehmälle näytän, vaikkapa haukun sitä salanimen turvin Irc-Galleriassa huoraks!". No onko NOI moraalisesti sen parempia, ku joku "kaverin serkun eksän nyksän veljeen ei saa koskee paitsi vähän"-sääntö??

Että ennenku aletaan lateleen sääntöjä rakkauden suhteen, tsekataan se oma moraali eka. Ennenku isketään se puukko jonkun selkään, kantsii kattoo ja pohtia, että mitä oot valmis riskeeraan typerien kirjottamattomien sääntöjen ja veteen piirrettyjen viivojen takia.

No comments:

Post a Comment