Monday, September 26, 2011

känniääliöiden kokoontumisajot

Mikä kumma siinä on, että ihmiset ei osaa käyttäytyä kännissä! Ja siis nyt en puhu itestäni, vaan kanssaihmisistä.

Ensinnäkin. Miksi humaltuneet miehet kuvittelee oikeudekseen puristella ohimenevien naisten perseitä? HEI URPOT, NIIN EI HERU! Emmäkä bussissa laita kättä jonku randomsedän reidelle. Siis luuletteko, että jokanen vosu käy ihan kuumana, ku joku Koff-lippiksinen urpo puristaa ohi hiippaillessaan sen persettä?! Ihan oikeesti, LOPETTAKAA! Se on aivan saatanan oksettavaa! En halua, että joku vieras ihminen ottaa muhun kontaktia limakäpälillään. Ja myös "hei sullon ihanat sääret/tissit/pakarat"-kommentit voi jättää väliin. EI KIINNOSTA!

Sitten nää saatanan taistelusankarit, jotka haastaa pikkutunneilla riitaa kebabbilassa tai nakkikioskilla... Menkää ny vittu kotiinne! Eiku on varmaan ihan normaalia mäiskiä vierasta ihmistä turpaan vaan siks, ku se sattu ekana saamaan makkaraperunansa ennen sua! Tai heitellä tuoleja, ku väärännäkönen tyyppi istuu rullakebabbinsa kanssa viereiseen pöytään. JUMALAUTA! Siis en tajua mikä siinä on mahtavaa, että voi ottaa pikkupainimatsin Uolevin Grilli -kyltin alla ku kakskytä muuta ihmistä kattoo kauhuissaan vieressä ja näppäilee hätänumeroo. , on varmaan siistiä syödä ne nakkis putkassa ja naama veressä! Herätkää todellisuuteen, tää on saatana ruokajono, ei mikään Irakin sota!

Mahtavia on myös nämä jo kolmenkympin ohittaneet yh-äidit (nyt niitä "SÄ YLEISTÄT"-kommentteja), jotka pääsee ekaa kertaa vuosiin viihteelle ja vetää show'n pystyyn. Kerranki ku kavereiden kanssa käveltiin viikonloppuiltana kotiopäin siinä puolenyön kieppeillä, niin tällanen rouva/neiti päätti kertoa että me ollaan huoria ja yritti käydä päälle. No, se unohti meidät äkkiä, kun viereen saapui sopivan kännissä oleva mies, johon hän sitten saattoi purkaa tukahdutetun raivonsa. Unohtamatta "älä vittu koske muhun, siis muhun ei äijät koske"-ulvontaa samalla, kun ITSE läiskii tätä viatonta miesparkaa. ÖÖ? Siis miks muijat vetää aina ton! Käy päälle ja huutaa samalla, että häntä ei äijät hakkaa, KUN SE TOINEN YRITTÄÄ VAAN SUOJAUTUA joltain saatanan käsilaukkulaakalyönneiltä. LUOJA!

Iha oikeesti, jääkää kotii jos ei viinatouhut muuten suju!

No comments:

Post a Comment