Thursday, September 15, 2011

Joskus ystävyys loppuu, kun luottamus menee...

Tapasin todella tärkeän ihmisen mulle tuolloin kun mm-juhlat juuri olivat. Tai olin tiennyt kyseisen ihmisen jo pitemmän ajan, mutta silloin pääsin vasta kunnolla tutustumaan ihmiseen. Pidin siitä tytöstä koska hän osasi pukeutua muodikkaasti, oli kaunis, oli fiksun ja mukavan olonen, silti sekoili ja osasi pitää jätkien kanssa hauskaa.. :) Pidin hänestä kovasti ja se oli muutenkin aika hurja ilta, taisin sillon olla aika kännissä :D Mut muistan, silti että kivaa oli! Tanssisin agalissa ja jakelin vähän numeroo sinne sun tänne. Menimme isolla porukalla yksiin keskustan lähellä oleviin bileisiin... Tutustuin yhteen söpöön jätkään siellä ja sen kaveri oli et ooks aivan varma tästä et eks tie ketä toi on... Sit aloimme suutelemaan sen jätkän kanssa. Makuhuoneseen oli eksynyt vähän muuta porukkaa,että emme sinnekkään voineet mennä. :D Odotimme ja jatkoimme suutelua olkkarissa. Kun huone vapatui menimme makkariin ja suljimme oven perässä. Panimme siellä ja jatkoimme vaikka kuinka pitkään. Olimme molemmat sinä lltana niin kännissä, että se oli vaan kivaa hauskan pitoa :DD Kaverini kuitenkin keskeyttivät hauskanpidon ja lähtivät kyydillä meille. Annoin avaimet ja päätin jäädä vielä hetkeksi sen jätkän kanssa. Puhelimeni soi kokoajan ja kaverini soittivat,että tulisin sinne. Eräs kaverini oli kuskina niin sain sitten häneltä kyydin sinne. :D siel jatku saunominen ja biletys koko yön... :D No joo mut sit sen kaverin keneeen olin tutustunut tulikin hyvä hyvä kaverini jopa ystäväksi voisin kutsua jossain vaiheessa. Jatkoimme vkl biletystä ja aina oli jotku bileet missä me olimme :D Ja miehii riitti ja viinaa ja hauskan pitoo :D Mut sit kaikki muuttus hänellä oli kotonaan ongelmia, niin hän halusi lähteä helsinkiin. Päätin lähteä mukaan hänen tuekseen, koska oikeasti välitin hänestä. <3 Teimme paljon yhdessä kaikkea kivaa ja oli paljon hyvää ja ihanaa hänessä, mutta yhtä asiaa en voinut sietää ollenkaan hän nimittäin huorasi itseään otti rahaa vanhoilta,karvasilta ja lihavilta miehiltä. Yksinkin oli 60 vuotta, mútta hän jatkoi touhujaan, mun moraali ei siihen sitten pystynyt ja sanoin hänelle kerran asiasta. Hän ei välittänyt siitä ja en sitten vaan jaksanut. Eräänä päivänä pakkasin sitten tavarani ja lähdin menemään.. En vaan jaksanut enään mennä paikkoihin mukaan ja katsoa kun hän tekee itselleen niin.. Siihen loppui meidän ystävyys.. Muistelen vieläkin meidän hyvii aikoja, mutta hän teki oman valintansa.

5 comments:

  1. Hahhah! Oot lutka t. Ville Kyngäs

    ReplyDelete
  2. "En vaan jaksanut enään mennä paikkoihin mukaan ja katsoa kun hän tekee itselleen niin.. Siihen loppui meidän ystävyys.. Muistelen vieläkin meidän hyvii aikoja, mutta hän teki oman valintansa."

    Kysympähän vaan että minkälainen pyhimys sää sitten oot kun jätät ystäväs huoraamisen takia. Samaahan säkin teet, et vaan pyydä siitä rahaa?

    ReplyDelete
  3. onks tää totta? ps, on tosi kiva ku kirjotat blogiis ihan suoraa asioita etkä mitää turhaan kaunistele! :) oo oma ittes vaan, se riittää

    ReplyDelete
  4. Kaksinaismoralistisuuden huipentuma! :D Blogi täynnä juttuu siit et miten voi olla yks kaks kolme jätkää saman illan aikana mut sit jos joku muu harrastaa samaa ja saa siitä vielä palkkaa ni se on muka paljonkin pahempi juttu...

    ReplyDelete