Monday, September 26, 2011

Ahdistaa....

Kun luen nuorten lehtiä, niin katson ja totean, että "voi kuinka kaunis ja huokaus perään toi on) Mut sit taas mietin kuinka kauan niitä meikataan ja fotoshopataan. Ei se luonnostaan ole samannäkönen, kun siinä lehden kuvassa. Jokasesta saa lähes täydellisen kunnon muokkausohjelmilla.
Sellanen turha kateus on muutenkin turhaa, koska jokatapauksessa kaikki eivät tule siitä huolimatta pitämään sinusta. Et voi olla tai tule koskaan ees olemaan kaikkien jätkien "päiväunienkohde" Jokatapauksessa mulla on kyllä riittänyt ihan tarpeeksi jätkiä, että en mä ihan rumakaan voi kaikkien mielestä olla. :D
Kyl mä voin kans itseäni kauniiks kutsua, kun oon laittanut hiukset, meikannut jne.. ilman meikkii en kyl sanois ihan samaa. Tai mulla on huono itsetunto ilman meikkiä, sille en mitään mahda.
Ei se varmaan kans olis kauheen siistiä näyttää suoraan siltä, kun tulisi ulos pornotähtenä ja täydellisenä. Silloin ei olisi mitään syytä parantaa itseään. Kukaan ei kuitenkaan ole täydellinen täytyy muistaa se.
Mutta sekin et uskaltaa ja yrittää näyttää erilaiselta on hyvä asia,eikä samaistu mukaan siihen teinimassaan, jota valitettavasti näkee päivittäin. Ginan pusero ja Normi farkut lähes sama tyyli jokaisella vastaantulijalla.
Ainakin mä arvostan henkilökohtaisesti erilaisuutta. Uskaltaa pukeutua keltaiseen paitaan tai vihreisiin sammareihin, on musta tosi hienoa. Ei häpeä sitä mitä todella on, vaan uskaltaa tuoda oman olemuksensa esillä ja on siitä ylpeä. En tarkota nyt omaa pukeutumista,että olisi aina perin fiksua pukeutua niin, mutta kyllä mä osaan yhdistellä värejä ja kokonaisuuksia.

12 comments:

  1. onnittelut, olet juuri kirjoittanut noin 20 postausta ja valittanut jokaisessa muista ihmisistä. okei, myönnän että niissä oli joissain asiaakin mutta pistää vihaks tommonen vittuilu et '' järki päähän ihmiset'' kun ei sitä sunkaan päässä pahemmin tunnu aina olevan.
    ps. oli muuten ihan pakko kirjottaa jokanen lause pienellä alkukirjaimella että saat lisää vitutuksen aihetta :) kiitos ja hei.

    ReplyDelete
  2. osa sun miehistäs vaan sattuu valitettavasti olemaan peräisin jääkiekkoilijoiden "kuka panee ruminta muijaa"-kisasta.. pojille tuli muuten tasapeli kun kaikki pani sua ! että silleen.

    ReplyDelete
  3. hei fia! pyytäisin sinua tekemään postauksen missä kerrot mitä mieltä olet ITSENSÄ MYYMISESTÄ yms :) ei ole sarkastinen pyyntö tms, vaan oikeasti olisi kiintoisaa tietää mitä mieltä ylipäätänsä jotkut ihmiset ovat huorista/huoraamisesta :) kiitän jo etukäteen!

    ReplyDelete
  4. Nämä viisi minuuttia mitä oon sun sivullas viettänyt (kiitos päivän nauruista.) Voin kertoa, että mikään hyvä kuva ei jäänyt. Mutta nyt painan raksia ja yritän unohtaa, että joitakin ihmisiä ei ole järjellä palkittu.. Ei mulla muuta.

    ReplyDelete
  5. minkä ikänen olet? jutut on ainakin 15-vuotiaan kirjottamia. ja jos se on sun todellinen ikäs, niin älä pliis nolaa ittees täällä internetin syövereissä noilla jutuillas.

    ReplyDelete
  6. meinaat varmaan photoshopataan eikä '' fotoshopataan '' ?

    ReplyDelete
  7. sul on sen takii paljon jätkiä, koska kaikki tietää et oot varma nakki ja sulta saa varmasti pillua. ei ne sussa mitään muuta näe kun pillun...

    ReplyDelete
  8. ginan pusero on aika laaja käsite

    ReplyDelete
  9. voisit päivittää tätä blogias??? moni tykkää lukee sun tekstejäs :)

    ReplyDelete
  10. Onko sit erikoinen jos on ginan keltanen paita ? :O

    ReplyDelete
  11. teitkös ite paintilla "logon" (-:

    ReplyDelete